2009. július 26., vasárnap

JÚLIUS 26 – DRASKOVICS NYILAI VISSZAFELÉ SÜLNEK EL

SZABADSÁGOT A MAGYAR POLITIKAI FOGLYOKNAK!




Mint az az alábbi videón hallható, Draskovics azt állítja a bemutatott felvételről, hogy a robbantást a Magyarok Nyilai hajtotta végre és vette fel, a cselekményt "terroristák" követték el. A TV2 szintén alább látható felvételeiből és a mi képeinkből látszik: a helyszín ugyanaz, a bonyhádi esetről van szó... Lenne néhány kérdésünk az illetékeseknek. A bonyhádi robbantás elkövetőit ismerik, részben tizenéves fiatalok... A Magyarok Nyilai ügyében pedig középkorú férfiakat vágtak előzetesbe... Talán rossz címre mentek ki a kommandósok? Ha a bonyhádi robbantást elkövető fiatalok terroristák, akkor hogy lehetnek még mindig szabadlábon? Anno őket soha nem vádolták meg terrorizmussal...(kurucinfo) Kép: robbantási kép hamisítva

Megjegyzésünk: Az egész Magyarok Nyilai nevű titkosszolgálati hazugság mögött az van, hogy ezzel ürügyet próbáltak találni arra, hogy Budaházy Gyurit kikapcsolják hosszabb időre. Azért, hogy ne legyen jelen az nagy őszi tüntetéseken. Ezért is vitték vidéki börtönbe. De közben Draskovics nyilai nevetségbe fulladnak. Ez az ügy szorosan összefügg a Magyar Gárda üggyel, akiket egy tervszerű forgatókönyv alapján akarnak szintén ellehetetleníteni. Miért? Mert előre tudták azt, hogy a Jobbik minden ellenük uszító kampány ellenére is nagy győzelmet fog aratni az EU-választásokon. Ezért azt gondolták, hogy úgy mérnek rájuk csapást, hogy a gárdát lekapcsolják. Az Emereggy nevű cionszócső hatalmas uszításokba és hangulatkeltésekbe kezdett a gárda ellen. Ma este megkérdeztek egy bizonyos Lővétei nevű alkotmányjogászt, hogy mi a véleménye az újjászervezett gárdáról. Hát persze hogy a magyargyűlölő Lővétei bűncselekménynek nevezte ezt a mozgalmat is, hajmeresztő magyarázatok kiséretében. Olyan még nem volt, hogy valami magyarokkal kapcsolatos ügynél Lővétei ne ellenkezett volna és mindenre rásütötte hogy alkotmányellenes. Lővéteinek azt üzenjük, hogy ezt a szemét zsidóbolsevista sztálini alkotmányt (1949-es törvény) csapja a hóna alá és költözzön el Szibériába vele és ott is maradhatna örökre, mert ehhez a szemét bolsevista tákolmányhoz a magyar népnek semmi köze nincs.

VISSZAKÖVETELJÜK ŐSI MAGYAR TÖRVÉNYÜNKET!

MAGYARORSZÁG A SZENT KORONA ÁLLAMA

ÉS MÁRIA ORSZÁGA

A ma esti Hír-TV hírekben a bonyhádi polgármester is elismerte, hogy ez a 2007-es bonyhádi helyszínt mutatja, amit akkor kisérletezgető fiatalok csináltak, kint lakatlan területen. Tehát ezek a fiatalok semmilyen bűncselekményt nem követtek el, mégis megbüntették őket és meghucolták őket, de nekik semmi közük nincs a Magyarok Nyilaihoz. Most már ideje lenne, ha Draskovics a sok magyarrágalmazás után végre előállna bizonyítékokkal és pontos nevekkel is. Draskovics ahelyett magyarokat vádolna bizonyítékok nélkül, jobban tenné, ha a több hektár erdőt ellopó cigányokkal, a magyarokat meggyilkoló cigányokkal, a katolikus templomokat kifosztó cigányokkal és a boliviai terroristákkal foglalkozna, mert ezek valóban terroristák voltak. Persze Draskovics arról is beszámolhatna a kiváncsi magyar közvéleménynek, hogy kik lőttek rá 2007-ben a Teve utcai rendőrpalotára?