2009. július 5., vasárnap

JÚLIUS 5 - NEM FELEJTÜNK . . .






Balra, fent Vona Gábor
Magyarországon 1956 óta nem volt még arra példa, hogy egy pártelnököt rendőrök, fizikai erőszakkal vittek volna el közterületről.....Hogy mennyire politikai utasításra cselekedett a rendőrség az ebből is látszik, hogy Vona Gábor pártelnököt kiemelték a tömegből, hogy elhurcolhassák. Vona Gábornak - végül is - ugyanaz lett a sorsa, mint Budaházynak. Csak annyi a különbség, hogy Vonát még nem vitték börtönbe. Ez egy figyelmeztetés volt számára. A cionbolsi hatalom a Magyar Gárdán keresztül akarja Vonát és a Jobbikot megfélemlíteni. Miért? Ennek egyetlen oka van. Mégpedig a 2010-es választások. A kommunista bűnöző banda nem bírta elviselni az EU-s választások kudarcát, hát most elővették a korbácsot, a megfélemlítés eszközét. Úgy gondolják, ha a gárdát jogi úton egy időre kivonják a forgalomból, akkor ettől a Jobbikra is csapást mérnek, hogy ne tudjanak készülni a jövő évi választásokra. Csakhogy a Jobbik ezzel a helyzettel most a mártír szerepébe csöppent és még több magyarnak nyitja ki a szemét. És a gárda létjogosultsága még jobban előtérbe kerül, hiszen a cigánygyilkosok nem hagyják abba a vérengzésüket. Tehát a lecke a Jobbiknak föl van adva. Nemcsak a korábbi igérteket kellene betartaniuk - hogy hitelük legyen -, hanem még a mostani csapásokat is el kell viselniük. Reméljük, hogy ebben a harcban csak megedződnek. Két éve még a Vona Gábor nem akart közösködni az utcai harcosokkal, hosszú írásban itélte el őket. S lám, most ugyanarra a sorsra jutottak.
Csak egy út van a magyarok számára:
AZ ÖNVÉDELMI HARC.
Ennek a vérszívó nemzetközi bandának el kell tünnie. Kérdés, hogy a Jobbik a következő hónapokban milyen következtetéseket fog levonni a történtekből? Csak két lehetőség van számukra. Harmadik megoldás nincs. Vagy folytatják a harcot, megújult erővel? Vagy behúzzák magukat, de ezzel a végleges bukás jön számukra. Csak előre lehet menekülni. Amíg a Jobbik nem hozza szóba a mindenki előtt nyilvánvaló zsidóbűnözést, addig nem állnak a Jobbik mögé tömegesen. Ez a rendőri támadás és a gárda elleni jogi lépés mind azt szolgálta, hogy megbontsák a Jobbik vezetését, majd felmorzsolják őket. Ez könnyen bekövetkezhet, ha a Jobbik nem nyit a kiszolgáltatott, védtelen magyar tömegek mögé. Jellemző, hogy a cionista Fidesz szó nélkül ment el a rendőri erőszak mellett. Egyetlen tiltakozó hangot sem adtak, hiszen ezt a Jobbik és a Gárda elleni támadást, beleértve Budaházyt is, az MSZP-FIDESZ főzte ki. Ha a Jobbik nem áll ki Budaházy mellett és nem követelik a kiszabadítását, akkor semmi értelme nem volt ennek az áldozatnak, amit a téren elszenvedtek. Tehát a Jobbiknak tisztán és magyarul kellene beszélnie, mert akkor mindenki megértené őket.

ORBÁN SOROS GYÖRGY KEGYENCE, IZRAEL BÉRENCE

Cinkos aki hallgat! Orbán Viktor pedig hallagat, mint a sülthal. Orbán, akit már legalább kétszer küldtek a padlóra pályafutása alatt, most két legyet akar leütni egy csapásra. Cinkos hallgatásával és korábbi elhatárolódásaival semlegesíteni akarja a Magyar Gárdát és a Jobbikot. Itt már csak a taps hiányzott Orbán oldaláról, aki minden ellen tiltakozni szokott, de most elégedett az események kimenetelével. Soros György kegyence valójában sábeszdekliben fest jól. Orbán abban bízik, hogy megnyerik a következõ választásokat és a betiltott Magyar Gárda és a Jobbik nem fog majd gondot okozni nekik. Orbán téved megint. Ez a tévelygõ kis emberke hülyeségeket halmozott halomra, attól a pillanattól kezdve, amikor betette lábát a Parlamentbe. Orbán a labancok oldalán áll. Ha megtörtént volna a rendszerváltás, akkor most Orbán Viktor sekrestyés lehetne valamelyik zsinagógában. Ez a megtisztelõ poszt még nyitva áll számára. (1 hozzászólás)