2009. július 6., hétfő

SZABADSÁGOT A POLITIKAI FOGLYOKNAK

Elég sok országban van Nemzeti Gárda, különböző feladatokkal. Ezekre általában az a jellemző, hogy az államok hozták létre, egyenruhát viselnek, fegyvereket hordanak, s csak bizonyos célokra lehet ezeket bevetni. Amerikában régen van ilyen, az olaszok éppen most hoztak létre ilyet, a bevándorlók és cigánybűnözők ellen. Csak Magyarországon nem lehet Magyar Gárda, mert a zsidók így akarják. A magyar állampolgárt az állam immár 20 éve nem képes megvédeni a bűnözőktől, hiszen a törvények a bűnözőket védik minden tekintetben. Tehát a Magyar Gárda létjogosultsága nem időszerű, hanem egyenesen megkésett volt, hiszen már a 90-es évek elején szervezett, felfegyverezett cigánybandák fosztogatták a magyar tanyákat, rabolták a termést és gyilkolták a magyarokat. A cigányok követték el az összes szoborlopást, ők lopták el az összes vasuti kábeleket és több hektár erdőt irtottak már ki. Mindent lopnak és rabolnak, de ezekeről nem készülnek statisztikai adatok. Ezekről a cionsajtó csak óvatosan irogatott és már a sokadik mezőőrt vagy erdész ölték meg a cigányok, amikor fölfigyeltek a hatalmas bűnözésekre. Csakhogy ezekről a vérlázító dolgokról a sajtóban és a TV-műsorokban mindig hallgattak, mert a cigánybűnözők kifejezést nem merték használni. Időközben a zsidóbűnözés ennél nagyobb méreteket öltött, de erről sem írnak a lapok. Vajon miért nem? A szombati tüntetés teljesen jogos volt, akárkik is szervezték, mert a magyarok vannak életveszélyben és Budaházyból írásai miatt politikai fogolyt csináltak. Ezekre a tényekre ilyen nevetséges okoskodást olvashatunk az alábbi oldalon:

Óriási politikai baklövés volt! Ahogy azt már leírtuk: ha a Budaházy elleni terrorizmus vádja megállja a helyét, akkor a tüntetés a terrorizmus támogatásaként értékelhető, ami ürügyet biztosít a hatalom számára a hazafiak elleni fellépésre. Ha pedig a tüntetésen nem jelennek meg tízezrek, a politikai foglyok fogalmát sem lehet érvényesíteni. Ebbe belekeverni a Magyar Gárdát is nem volt szerencsés. Ez a Gárda társadalmi megítélésére is hatással lehet. A robbantgatás, zavargás a társadalomnak egyáltalán nem rokonszenves. Azoknak sem, akiknek a Gárda a közvetlenül érezhető cigánykérdés miatt szimpatikus volt. Továbbá nem biztos, hogy véletlen, hogy így egybecsúszott Budaházy-ék letartóztatása és a Gárda feloszlatása. Ha a jelenlegi események is a tv-ostromhoz hasonló, jól megírt forgatókönyv szerint zajlanak, akkor ma még komoly – és látványos – incidensekre lehet számítani. A következő napokban, hetekben pedig a hazafiak elleni fokozott fellépésekre. Köszönhetően a forrófejűségnek, átgondolatlan cselekvésnek! (jovonkinfo,júl.4)

Mi az hogy Budaházy elleni terrorizmus vádja? Ugyan kik adnak hitelt a cionista ügyészség és rendőrség hamis vádjainak? Ugyan kik főzték ki a Magyarok Nyilai és más hasonló beteges nemlétező szervezetek híreit? A zsidósajtó terjesztette ezeket a híreket és a titkosszolgálatok főzték ki, a rendőrség ügynökei pedig a hírekbe jutatták ezeket a rémhíreket. S vannak olyanok, akik ezeknek a mesterséges, hamis híreknek hitelt adnak. Meg kell csak nézni, hogy kik azok, akik a zsidó lapok híreit, álhíreit és kitalációit készpénznek veszik. Miközben évek óta egyetlen bizonyítékot sem tudtak Budaházy ellen fölvonultatni. Tipikus gengszter módszer ez, amit a kommunisták is gyakoroltak. Előbb lövünk, aztán kérdezünk. Előbb több hónapra lezárják Budaházyt és a végén csinálnak egy kirakatpert. Majd a végén ki fog derülni, hogy az egész ügy koholt, hamis vádakon alapult. Ez a tüntetés ürügyet biztosít a hazafiak elleni fellépésre? Tisztázzunk valamit. A hazafiak ott voltak a téren. A nem hazafiak meg otthon, fotelből nézték amíg véresre verik őket a cionista banditák és a magyarok szemeibe fújják a gázt. Ugyan miféle hazafiak azok, akik nem ütköznek meg sehol sem? Ugyan miféle titkos hazafiak azok, akik nem vállalnak fel nyíltan semmilyen tiltakozást, utcai küzdelmet, de határozott véleményük az van, a dolgok állásáról. Reméljük, hogy a politikai foglyok ki fognak szabadulni, de a megfélemlített lakosságra nem lehet számítani. Miért fél a lakosság? Miért nem mozdulnak meg százezrek ilyen tömegerőszak láttán sem? Azért, mert áruló gazemberek hitegették, becsapták őket az elmúlt húsz évben, ezért most már semmilyen szervezetnek és önjelölt vezérnek sem hisznek. Mert a gépük mögött okoskodóknak húsz év sem volt elég arra, hogy egy magyarérdekű, azonnal mozgósítható, elkötelezett politikai szervezetet hozzanak létre. De voltak olyanok, akik nem siránkoztak, nem okoskodtak, hanem cselekedtek. Ilyen volt a Magyar Gárda, a Nemzeti Őrsereg és más kisebb szervezetek. Akik valóban tetteket hajtottak végre, hogy az emberek figyelmét ráirányítsák a bajokra. Kívülről okoskodni és bírálni csak annak van joga, aki jobban és helyesebben cselekszik, mint azok, akik most ki mertek állni a megsértett jogaink miatt. És vállalták az üldözést, az erőszakot, amit - még egyelőre – a nép csöndesen figyel, de nem felejt. Minket inkább az érdekelne, hogy miért nincsenek olyan komoly szervezők, akik csak írásokban okoskodnak, de a gyakorlatban képtelenek százezres tömegeket tagságnak megnyerni a magyar ügynek. Más országokban az ilyen szervezések nem számítanak akadálynak. Magyarországon meg túl sok az önjelölt vezérecske, de egyik vezérecske sem képes tömegeket maga mögé állítani. Csak jól szervezett politikai erő mögé állnak az emberek, akiknél azt látják, hogy ezek nemcsak szövegelnek, hanem cselekszenek is. Majd meglátjuk, hogy a Jobbik ezek után „milyen nyelven „ fog beszélni?