2010. május 26., szerda

MÁJUS 26 - JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL



CSÓTÁNY ÉS
BANDÁJA NEM MÉLTÓ
A MAGYAR
ÁLLAMPOLGÁRSÁGRA

Gyurcsány Ferenc, Molnár Csaba, Szanyi Tibor a magyar állampolgárság megadása ellen szavazott. Kik ezek a figurák? A hazai cionista zsidólobbi ügynökei, akik most is bebizonyították, hogy Izrael ügynökei. Reméljük a Jobbik javaslatot tesz törvénymódosításra és az ilyen ellenséges ügynököket megfosztják a magyar állampolgárságuktól és magyarellenes zsidószervezeteket föloszlatják.
KETTŐSMÉRCE ALAPJÁN
ZSIDÓPROVOKÁTOR FÖLMENTVE
BUDAHÁZY LECSUKVA

Jogerősen felmentette a Tomcat néven ismert bloggert a közveszélyokozás vádja alól szerdán a Fővárosi Bíróság. A vád szerint a férfi saját kezűleg készített elegyek meggyújtásával és felrobbantásával meg akart zavarni 2007. május 9-én egy második világháborús megemlékezést.
(FH)
A hírekben olyan átlátszó hazugságokat hoztak fel a zsidó provokátor védelmében, hogy "lehúzta a rezsóról" a robbanóanyag kotyvalékot és emiatt nem okozott közveszélyt, másrészt a gyártott anyag "nem volt veszélyes". Igen? Ha nem volt veszélyes, akkor miért rohanta le egy kommandó az önreklámozó provokátort? Nem vitás, hogy Tomcat a cionrendszer ügynöke, aki Budaházynak is sokat ártott. Aki ártatlanul börtönben van egy éve, miközben a zsidó ügynököt fölmentik.
ALFÖLDY ROBERTÁBÓL
ÉS FAJTÁJÁBÓL ELÉG VOLT
A Jobbik képviselője felszólította bizottsági ülésen a kimondhatatlan nevű roggyant - és teljesen alkalmatlan minisztert - , hogy a buzi színházigazgatót távolítsák el a székéből, más hasonló magyargyalázókkal együtt. A Jobbiknak az egész hazai tömegtájékoztatást kéne megnézni, akik naponta öntik a szennyet a magyarokra. Semmit sem tudnánk ezekről a magyarellenes gyalázatokról, ha a zsidósajtó nem nagyítaná fel ezeket, mert ők adnak nekik hatalmas propagandát. Kik? A közszolgálati bűnözők!